Hoteli

Hotel & Winery Meneghetti, Istra, Croatia

Hotel & Winery Meneghetti u Istri,  ima elegantan stil i moderan dizajn namještaja, stvarajući luksuznu i profinjenu atmosferu za goste.

Vermont vila, Sveti Stefan, Crna Gora

Vermont Villa na Svetom Stefanu u Crnoj Gori nudi jedinstven spoj rustičnog šarma i moderne elegancije. Stil i dizajn namještaja sadrži elemente prirodnog drveta i kamena, stvarajući ugodnu i privlačnu atmosferu.

HOTEL BUTIQUE VISSI D'ARTE, Budva, Crna Gora

Inspirisan operom i umetnošću, hotel Vissi D’Arte smo opremili luksuzom sa umetničkom crtom. Naš dizajn modernog nameštaja daje posebnost svakoj od soba i apartmana. 

Neka i Vaš dizajn traje tako što ćete izabrati teme ispred današnjeg vremena i nameštaj koji će dobro stariti.

HOTEL CITY NEST MODERN & COZY SUITES, Beograd, Srbija

Udoban i prijateljski dizajn bio je glavna vodilja naših dizajnera kada smo opremali ovo prelepo gradsko gnezdo. 

Vaš hotel takođe može da pronađe nove nivoe uspeha kada uspe da uspostavi odnos sa lokalnom zajednicom. Naš hotel pruža udobnost modernog stana, što Vašim gostima daje priliku da se bolje upoznaju sa lokacijom na kojoj se nalazite.

HOTEL CITY SAVOY, Beograd, Srbija​

Kada pomislite na Savoy hotele luksuz i prefinjeni stil su vam prvi u mislima. I potpuno ste u pravu, ovo je mesto koje nudi poptuno novo senzualno iskustvo.

Enterijer hotela smo ispuinli toplim tonovima zlata u kombinaciji sa orahovim drvetom i mermerom. A zadovoljni klijenti su ocenili da im to stvara oseća udobnosi i ekstravagancije. Napravili smo dizajn koji “pleni dodirom kulture, istorije i tradicije”, a opet je u skladu sa elegancijom i najnovijim tehnologijama.  

Zatražite specijalnu ponudu tako što Ćete kontaktirati našu prodaju.

Nameštaj izrađen po meri, dostupan je u širokom spektru materijala, kako bi odgovarao svim potrebama i željama naših klijenata.