YaCHt

Izrada generalnog plana za opremanje jahti i drugih plovila

Svaki novi projekat počinje kreiranjem GENERALNOG PLANA – GP. Ovo se zajedno usaglašava sa spoljašnjim dizajnom tako da mogu biti medjusobno povezani na najbolji mogući način. U okviru GP se odredjuju sve prostorija, strojarnica, prostori posade, kabine gostiju, vlasnicka kabina, javni prostori na objektu.

Pripreme za izvođenje radova opremanja jahti i drugih plovila

Kada se dobije osnova GP, počinje se izrada unutrašnjih prostora i tema dizajna enterijera. Nakon toga se pristupa odabiru uzoraka svih završnih obrada, iz naše obimne kolekcije tkanina, boja, mermera i ostalih materijala koje koristimo za izradu enterijera, a sve uz konačno odobrenje klijenta. Takodje u ovom delu izrade projekta se odredjuju i svi komadi pokretnog nameštaja uključujući sofe, stolice, stolove, krevete itd. renderi koje izradjujemo predstavljaju fotorealističnu ilustraciju dizajna enterijera.

Izrada 2D CAD crteža plana opremanja jahti i drugih plovila

Detaljni 2D CAD crteži se izradjuju tako što prikazuju sve planove, kote svakog elementa uključujući detalje dizajna, reference materijala. Na osnovu njih se dalje radi na izradi detaljnih tehničkih crteža za izradu u samoj proizvodnji.

Sama proizvodnja nameštaja je kombinacija našeg ogromnog iskustva u tradicionalnoj proizvodnji nameštaja, sa najsavremenijom tehnologijom i saznanjima, kao i upotrebnom najsavremenijih komponenti repromaterijala i sirovina vrhunskog kvaliteta.

Proizvodnja enterijera za jahte i druga plovila

Proces počinje odabirom drveta. Drvo je prirodan materijal koji svaki komad nameštaja čini drugačijim. Pre mašinske obrade, svaki komad drveta se pažljivo pregleda i sortira za pripremu za proizvodnju. Koristimo najsavremenije mašine za obradu drveta. Takodje korsitimo i CNC centre za obradu drveta, za izradu najzahtevnijih oblika i komada. Završna obrada se vrši mašinski, kao i ručno gde se koriste sva tradicionalna znanja i iskustva u obradi drveta. Za površinsku obradu drveta koriste se najnoviji specijalni materijali koji omogućavaju upotrebu proizvoda u najekstremnijim uslovima.

Odabir najkvalitetnijih materijala i detalja enterijera jahte

Naš stručni tim zaposlenih koristi takodje specijalne materijale kao što su sundjeri različitih gustina i tvrdoce, mebl štofove sa svim IMO standardima potrebnim za odobrenje za korišćenje na osnovu potrebnih standarda koji su strogo definisani.

Kontrola kvaliteta

Naši stručni radnici pregledaju svaki komad pojedinačno i pažjivo, proveravaju se svi poluproizvodi ponaosob. Pre svake završne obrade komadi se u zavisnosti od potrebe ručno finalizuju. U odeljenju montaže, svi poluproizvodi se ponovo kontolišu po ustaljenim procedurama, pakuj u kartone, kutije ili palete i pripremaju za otpremu robe.

Logistika i isporuka finalnog proizvoda

Sva potrebna logistika je precizno pripremljena kako bi naš specijalizovani tim za montažu i ugradnju imao sve što je neophodno na samom terenu. Precizni i profesionalni monteri imaju dugogodišnje iskustvo zasnovano na izradi najzahtevnijih projekata i ugradnji nameštaja na hotele, superjahte i druge luksuzne objekte.

Zatražite specijalnu ponudu tako što ćete kontaktirati našu prodaju

Nameštaj izrađen po meri, dostupan je u širokom spektru materijala, kako bi odgovarao svim potrebama i željama naših klijenata.