O nama

Doborodošli u fabriku nameštaja

Marko & Co 1990 je porodična fabrika nameštaja specijalizovana za dizajn enterijera stambenih i poslovnih prostora, reprezentativnih objekata i opremanje ekskluzivnih jahti i drugih plovila.

Od 1990. godine naš tim dizajnera, majstora i izvođača radova garantuje vrhunski kvalitet opremanja enterijera, sa posebnim akcentom na Yacht program, Izvođenje radova, Projektovanje enterijera i Opremanje enterijera.

Naše vrednosti

  1. Tradicija i prepoznatljiv stil vrhunskih majsora.
  2. Ručni rad usklađen sa visokotehnološkim rešenjima.
  3. Otvorenost prema klijentima i sposobnost da se prilagođavamo i učimo.
  4. Prepoznatljivost na internacionalnom tržištu.
  5. Prioritet na timskom radu i saradnji.
  6. Neumorno inovativni i kreativni – vodimo industriju napred.
  7. Odličan balans između privatnog i poslovnog života, lični i profesionalni napredak.
  8. Pridržavamo se najviših standarda integriteta i izvrsnosti.

Vrhunski kvalitet

Izvrsnost u proizvodnji

Vrhunski kvalitet je imperativ u  našem poslovanju. U Marko & CO 1990, poslovanje zasnivamo na posvećenosti. Posvećujemo veliku pažnju svakom pojedinom detalju u projektima izrade nameštaja za jahte, hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, kao i nameštaja za privatne objekte. U našem procesu nikada ne odustajemo od izvrsnosti u proizvodnji.

Filozofija poslovanja

Naša filozofija poslovanja je bazirana na personalizovanom odnosu prema svakom klijentu – bez nepotrebnog stresa i uz decenijsko iskustvo pomažemo privatnim i poslovnim korisnicima da izraze sebe kroz prostor u kojem će živeti, raditi i uživati. Posvećeni smo stvaranju prelepih dizajna, koji ne samo da izgledaju sjajno i u skladu sa vremenom, već i podržavaju Vaš životni stil. 

 

Lokalno i internacionalno poslovno iskustvo

Uz veliko lokalno i regionalno poslovno iskustvo, u poslednjih pet godina 70% naše proizvodnje je izvezeno na tržište Ruske Federacije, gde smo opremili veliki broj hotela, rezidencija i privatnih vila našim nameštajem koji je napravljen po svim standardima za hotelsku i rezidencijalnu upotrebu.

Rešenje “ključ u ruke”

Naša rešenja su integralna, na jednom mestu. Od početnih konsultacija, ekspertski aktivno doprinosimo svakom projektu kako bi obezbedili vrhunski kvalitet proizvodnje. Prilagođavamo se trendovima, a početnu viziju posvećenosti i kvaliteta, negujemo duže od 30 godina.