Privatne kuće

Apartman 69, New York, USA

Marko&Co pruža svojim klijentima mogućnost da modernom stanu daju šarm starog sveta. Upravo to smo napravili u ovom apartmanu. 

Klijent je jednostavno saopštio da su mu dosatne stvari koje uvek izgledaju isto. Naši dizajneri su razumeli i iskoristili tradiciju i iskustvo kompanije.

Čvrste boje, jasne linije i raznovrsni materijali definišu ovaj dizajn. Svetlost igra ključnu ulogu i zbog toga smo posebnu pažnju obratili na mnogo prirodnog i veštačkog svetla. 

Naši dizajni nameštaja uključuju elemente iz mnogih tradicionalnih stilova i tako brišu granice između umetničkog i funkcionalnog.

Privatan Stan MI, Beograd, Srbija

Stvaranje modernog enterijera za nas je uvek poseban izazov. Bračni par koji je kupio ovaj stan voli pretencioznost, ali ne i preterano staromodne detalje. Oni cene minimalizam i svetle nijanse. 

Marko&Co savršen enterijer u modernom stilu je funkcionalan, sa modernim komadima nameštaja, pravim osvetljenjem i dekorom. Istovremeno je graciozan i praktičan, udoban i u neočekivano u kontrastu sa tradicijama.

Naš stil modernog dizajna lako upija sve inovacije i lojalan je mešanju različitih pravaca. Naša inspiracija dolazi iz preispitivanja klasičnih enterijera i odlučnosti za najsmelije eksperimente.

PRIVATNA VILA, SKOPLJE, MAKEDONIJA

Uzimajući u obzir sve fizičke, emocionalne i mentalne potrebe naših klijenata, Marko&Co dizajneri koriste svoje znanje da bi čoveka udaljili od brizne kojom se danas živi i vratili mu udobnost mira u privatnom okruženju.

Naša ideja u ovoj vili je bila da nađemo vezu sa prošlošću i ugradimo je u budućnost. Ovakvi enterijeri su najbolja inspiracija za stvaranje mesta za život iz snova. Zbog toga smo se odlučili za luksuzne ideje sa stilom.

Ovi vrhunski proizvodi razvijeni su upotrebom tradicije dizajna i izrade ručno rađenog nameštaja. Na taj način smo pronašli kombinaciju koja savršeno odgovara ovom prostoru.

 

Zatražite specijalnu ponudu tako što ćete kontaktirati našu prodaju

Nameštaj izrađen po meri, dostupan je u širokom spektru materijala, kako bi odgovarao svim potrebama i željama naših klijenata.