IZvođenje radova

PRIPREMA VOLI POBEDNIKE

Savršeno usklađivanje dizajna, proizvoda i izvođenja radova od strane naših stručnjaka daje najbolje rezultate.

Prvi korak u procesu dizajna enterijera je ideja ili početni plan. Mi u Marko&Co 1990 detaljno razgovaramo sa svojim klijentima o različitim vitalnim aspektima dizajna, koji se odnose na stil, tlocrt, budžet, izvodljivost itd. Naši dizajneri će postaviti čvrstu strategiju i optimizovati rok za ceo proces izrade. U fazi razvoja dizajna, takođe ćemo definisati i utvrditi zahteve klijeta, kao što su potrebni materijali, ali i svi drugi detalji od suštinskog značaja za naš plan.

Momenti najbolje kreacije

Redovna koordinacija i nadzor projekta obezbeđuje najviši standard i kvalitet

Nakon izrade početnog plana dizajna i izračunatih procena, dizajneri Marko&Co 1990 će imati još jednu, finalnu diskusiju kako bi se uverili da je sve dogovoreno izvodljivo i odbacili sve sumnje koje klijenti mogu imati. Komunikacija između naših dizajnera i klijenata je slobodna i otvorena za razmišljanje. Mi ćemo uvek uzeti dragocene povratne informacije od klijenta i uključiti ih u dizajn.

Materijali

KVALITET ISPRED CENE

Ova naizgled jednostavna tvrdnja ujedno je i ključ koji će obezbediti da krajnji rezultat bude zadovoljstvo klijenta. Mi u Marko&Co 1990 krećemo od toga da je kvalitet garancija uspeha. 

Zajedno sa našim klijentima biramo odgovarajuće materijale, a pri tome obraćamo pažnju na jasnu ideju koju imamo i da izbegavamo nepotrebne troškove. Mi na prvom mestu biramo kvalitet. Cena nije garancija kvaliteta, naše iskustvo jeste!

U kompaniji Marko&Co 1990 kombinujemo naše inovativne tehnike i alate za dizajn i izvođenje radova kako bismo osigurali da je svaki ekskluzivni komad nameštaja prilagođen vašim potrebama.

Odabir pouzdane kompanije sa dugogdišnjim iskustvom garancija je za uspešno izvođenje projekta enterijera na vaše zadovoljstvo!

Stručnost dolazi od iskustva, strasti i posvećenosti.

Iznesite svoje zahteve – Mi dizajniramo za vas

Kvalitet materijala je naša briga – Vi odlučujete 

Ne brinite o rokovima – Tačnost je utakna u našu tradiciju

Inovacija dolazi
iz iskustva

Prilikom izvođenja radova, naš najveći adut jeste jasno definisan vremenski okvir završetka radova na projektu. Usklađenost našeg tima dizajnera i izvođača radova garantuje vam da se rigorozno pridržavamo unapred definisanih rokova. 

Marko&Co 1990 je svojim dugogodišnjim iskustvom ovladala umetnošću pronalaženja savršene ravnoteže sa karakteristikama prostora i zahteva svojih klijenata.