Opremanje enterijera

Zlatna pravila uspeha

Dugogodišnje iskustvo i velika pažnja koju usmeravamo na tradiciju napravili su od kompanije Marko&Co 1990 lidera u opremanju enterijera.

Opremanje komercijalnog enterijera zančajno se razlikuje od stambenog, a naši profesionalci znaju da je glavna razlika u namenskoj upotrebi prostora.

Komercijalni enterijer se oprema u skladu sa savetima klijenata a u cilju bolje funkcionalnosti i privlačnijeg poslovnog okruženja. Stambeni enterijer, s druge strane, oprema se sa fokusom na stvaranje privlačnih, udobnih i funkcionalnih životnih prostora. 

Zbog toga mi u Marko&Co 1990 negujemo obe vrste dizajnera, koji dobro razumeju planiranje prostora, šeme boja, izbor nameštaja i vrste podova.

Činimo život boljim

Za dom iz snova

Ovo su naše mere

Počinjemo sa osnovama

Opremanje enterijera u našoj kompaniji je usklađeno sa samim dizajnom. Prostor koji pravimo za svoje klijente je funkcionalan i estetski privlačan.

Jednostavnost

Naš dizajn je stilski, moderan i hotelski. Zbog toga je važno da svojim klijentima pružimo jednostavna rešenja opremanja enterijera.

Za koga radimo

Razmotrite publiku! Kada opremamo stambeni ili poslovni prostor uvek pitamo ko će koristiti ovaj prostor. Najbolji raspored i elementi za prostor dolaze upravo iz saznanja za koga se oprema određeni enterijer.

Detalji su važni

Ono što čini prostor jedinstvenim upravo su detalji. Od crteža do završnih obrada, naš nameštaj se prozivodi sa posebnom pažnjom usmerenom ka detaljima. Zbog toga za vas stvaramo moderan i funkcionalan prostor.

Profesionalnost

Opremanje enterijera često može da bude veoma komplikovan proces. Zbog toga je važno da radite sa profesionalcima, jer smo mi ti koji će vam osigurati da vaš novi prostor ima sve što želite.

Naš nameštaj po
ultimativnim trendovima

Stilski nameštaj

Naš stilski nameštaj može biti izrađen od više vrsta drveta. 80% ovog nameštaja se izrađuje ručnim radom.

Moderan nameštaj

Moderan nameštaj može biti izrađen po vašoj želji. Vaša vizija nekog komada nameštaja može biti pretvorena u stvarnu sliku, spremnu za uživanje u vašem toplom domu.

Hotelski nameštaj

Dugogodišnja praksa i tehnike koje smo usavršili u proizvodnji čine nas profesiolacima koji mogu da isprate sve vaše zahteve, kao i zahteve vaših arhitekata.