Restorani

CAESAR SPA CLUB, Beograd, Srbija

Uspešan dizajn oživljava brend i prezentuje ga klijentima na način kako su to vlasnici zamislili. 

Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj klub da shvatite naš uspeh u kreiranju enterijera za doživljaj vrhunskog hedonizma. Luksuz i dostojanstvo su bile naše vodilje, a mir je rezultat koji je usledio iz ovog dizajna nameštaja.

Ovaj višenamenski prostor jasno pokazuje da smo uvek u mogućnosti da odgovorimo na zahteve naših klijenata.

Caffe Lounge Bar Cascada - Podgorica, Crna Gora

Želite da se vaši gosti osećaju opušteno u modernom ambijentu? Da li ste ikada videli fotografiju nekog mesta i jednostavno pomislili, “Moram otići tamo”?
Da, to je ovo mesto!

Naši dizajneri su se vodili idejom da kreiraju mesto za razonodu i uživanje. A uticaj izbora paleta boja nameštaja ostaje nezaboravan svima koji u ovom prostoru borave.

Klijenti su se odlučili za celodnevni caffe lounge bar, koji će stvoriti novi identitet u srcu grada, a mi smo im to omogućili na ovaj način. 

RESTORAN KOD MOMCILA, Beograd, Srbija

Tradicija i ljubav prema poslu su i naš moto. Zbog toga nam je lako da se razumemo sa klijentima koji u svom poslu spajaju elemente proverenog i modernog.

Naš klijent jako dobro zna da se utisak o samom restoranu stvara na osnovu celokupnog doživljaja. Dizajn unutrašnjosti igra važnu ulogu u celom iskustvu. 

Stvaranje okruženja koje dopunjuje meni i unutrašnju arhitekturu prostora nije jednostavan zadatak, ali mi znamo da smo sigurno dorasli.

Zatražite specijalnu ponudu tako što ćete kontaktirati našu prodaju​

Nameštaj izrađen po meri, dostupan je u širokom spektru materijala, kako bi odgovarao svim potrebama i željama naših klijenata.