Projektovanje enterijera

Specijalisti komercijalnog dizajna

Jedinstveni među firmama za dizajn enterijera, Marko&Co 1990 svojim klijentima omogućava da jasno razumeju i vizuelizuju koncepte dizajna na samom početku projekta, štedeći vreme i uložena sredstva.

Zašto smo mi idealan partner

KONSULTACIJE

Izborom naše kompanije i jednog od naših talentovanih dizajnera, dobili ste i svog vodiča i partnera u toku celog projekta. Mi slušamo i razumemo naše klijente. Ovakav način komunikacije nam pomaže da napravimo dizajn enterijera koji često prevazilazi očekivanja klijenata.

RAZVOJ DIZAJNA

Recite nam kako izgleda vaš prostor iz snova - mi ćemo raditi na tome da oživimo vaš san. Svaki projekat dizajna enterijera za nas je proces usklađenog razvoja sa našim klijentima, a njihov doprinos nam je veoma vredan.

PREZENTACIJA

Naši dizajneri će vas oduševiti inspiracijom i idejama za transformaciju vašeg prostora. Naši koncepti dizajna enterijera, ideje i materijali predstavljaju se našim klijentima na jasan i razumljiv način.

PORUČIVANJE i ISPORUKA

Recite nam sa kojim našim dizajnerskim idejama se saosećate, a mi ćemo dodati prelepe završne detalje. Oprema i nameštaj isporučeni na vreme su nam od suštinskog značaja. Naša kompanija precizno obrađuje svaki detalj i nadgledamo isporuku i instalaciju svakog artikla koji ste izabrali.

Pomoću najsavremenije
tehonologije, dizajniramo
nekonvencionalne prostore,
koji su zabavni i funkcionalni.

Marko&Co 1990 prilikom dizajniranja uvek ima u vidu vaše zdravlje i zdravlje vašeg prostora. Negativan uticaj na životnu sredinu sveli smo na minimum. Obezbedićemo da vaš prostor bude u skladu sa svim kodeksima pristupačnosti, bezbednosti i zdravlja.

Imate pitanja?

Tu smo za
Vas

Mi u Marko&Co 1990 sve vreme radimo zajedno sa našim klijentima, sa arhitektama i izvođačima radova i time obezbeđujemo da projekti budu završeni u skladu određenim vremenskim rokovima i garantovanim kvalitetom.

Od izrade idejnog
projekta do instalacije

Dizajn enterijera vidimo kao strategiju i fokusirani smo isključivo na rezultate. Preko trideset godina uspešno pratimo naše klijente na putu od zamišljenog boljeg prostora do same realizacije projekta i ostvarenja tih snova.